Decleor je ekskluzivni tretman lica koji počinje neuobičajenom masažom leđa i vrata. Na leđa se prvo stavlja u ručnik umotani termofor kojim se lagano zagrijava i opušta koža leđa. Tretman poćinje ritualnom masažom esencijalnim uljima i balzamima što za cilj ima užitak i opuštanje. Masaža leđa se završava prelaskom termofora preko izmasirane kože. 

Tretman se nastavlja masažom lica i dekoltea AROMAESSENCE uljima i balzamima koji kožu oslobađaju od stresa i umora. Esencijalna ulja i balsami se određuju na osnovu potreba kože klijenta. Ovaj inovativni tretman inspiriran je svijetom wellnessa i spa, a masažne tehnike specifične samo za Decleor djeluju intenzivno i dugotrajno. Na opuštenu kožu lica se nanosi odgovarajuća maska, a zatim slijedi Decleor masaža ruku.

Ritualom oshibori (toplim ručnicima) privodi se kraju ovaj magični tretman, nakon čega slijedi nanošenje odgovarajuće Decleor kreme. Pritiscima nazvanim “medvjeđi hod” i specifičnim kretnjama iskusna kozmetičarka završava ovaj istinski tretman ljepote i “well-beinga”.

Websites with bunus at Bingo gbetting.co.uk/bingo games.