PRONAĐITE VAŠ PROBLEM

. BLEFAROSPAZAM

. HEMANGIOM

. MELANOM

. SUNCE I    PIGMENTACIJE NA    KOŽI

. POREMEĆAJ    ZNOJENJA

. SEBOROIČNE    BRADAVICE

. SPOLNE (GENITALNE)    BRADAVICE

. OŽILJCI OD AKNI

 Često postavljana pitanja
1) Odlučila sam se za botoxom uklanjanje bora, i htjela bih tu uslugu od Vas. Otklanjanje bora injekcijom botox željela bih uraditi na licu i to u predjelu od kraja usni prema dole-prema bradi i od nosa prema usnama, te one dvije bore između obrva. Imam 60 godina i prilično dobro izgledam, i ne smetaju mi ostale borice, osim te koje sam navela.
2) Htio bih uraditi lasersku depilaciju ruku i leđa a kasnije možda i grudi, pa me ineresuje kolika je uspješnost trajnog uklanjanja dlačica, kod mene su crne dlačice a čuo sam da je uspješnost bolja što su dlačice tamnije! I koliko je tretmana najmanje potrebno uraditi?
3) Da li postoji neki redoslijed regija tijela za lasersku epilaciju koji vi preporučujete i ako postoji koju regiju bi ste savjetovali? Cijene tretmana pojedinih regija tijela (ili se to računa po cm2 tijela) ?
4) Već duži period imam želju da uradim hemijski piling lica kako bih uklonila ožiljke od akni koje nisu naročito duboke već su više kao nedostatak pigmentacije..zatim pore koje su nastale kao produkt diranja lica tj.cijepanja akni.. i par suncanih pjega koje imam na nosu.. Prije toga bih imala bih par pitanja u vezi samoga pilinga...Pošto ja živim i radim u Kuwajtu..(minmalna temp. 40 step. ,a max. 65 step.) interesuje me proces prije a naročito poslje pilinga, sam učinak koliko je moguć ..proces oporavljanja koliko je dugotrajan..Poslije pilinga koliko je moguće izlaganje suncu ..Nakon tretmana ,tj.nakon prve sedmice interesuje me izgled kože..da li je za učinak potreban puno veći period i koje su moguće posljedice..
5) Zanima me da li preporučujete lasersko uklanjanje kapilara/vena na nogama u toku ljeta. Imam tanku i 'providnu' kožu, tako da se vene više vide nego što su proširene, osim jedne na lijevoj nozi. Veći problem su kapilari kojih imam dosta i plavih i crvenih. Problem je više estetski nego zdravstveni, nasljedni faktor je u pitanju. Da li tretmane radite u Sarajevu?
6) Želim samo da Vas pitam da li kod Vas postoje neki tretmani protiv celulita? Ako postoje koji su i kakvi su efekti?
7) Imam tetovažu koju želim odstraniti, slika nije velika i nalazi se na gornjem dijelu ruke. Htjela sam da pitam kakav je postupak i da li ostaju ožiljci...
8) Interesuje me da li je kod vas moguće laserski ukloniti spolne bradavice, nalaze se na glavi penisa. Na internetu sam nasao podatke da se one uspješno uklanjaju co2 laserom...ili nečim sličnim. Kolko traje tretman, oporavak i cijena...Interesuje me još da li je kod vas moguće tretirati strije, znam da je njih nemoguće ukloniti, ali možda postoji neka mogućnost ublažavanja...
9) Obraćam Vam se sa namjerom da dobijem od vas par informacija vezano za problem koji imam. Naime radi se o bradavicama koje imam na prstima, kakva je mogućnost da ih uklonim laserskim putem i koliko je uspješno. Da li je bolno?
10) Na samom vrhu nosa sa lijeve strane pojavila mi se bradavica koja je veličine normalne bubuljice,al to nije bubuljica to je neka bradavica.Kad sam pokušao da je istisnem,samo je voda izlazila,a bradavica je počela da bude sve veća i veća i ima na pogled neku kao crnu tačku u sredini.To već traje nekih 5 mjeseci,mislio sam da će proći međutim,uzalud čekam.Nego da vas pitam jel moguće to ikako odstraniti pomoću vaše tehnologije.Stvarno mi smeta.
11) Da li radite botox-om pazušni dio sa sprječavanje prekomjernog znojenja? Moja kćerka je to već dva puta radila u Beogradu, naravno uspješno, ali kako nam je Tuzla bliža, a čuli smo za Vas, rado bismo radili u Tuzli.
Često postavljana pitanja
Pitajte doktora Suljagića
Broj posjeta: 337195