Masaže by FARAH

Masaža med i mlijeko

Na tragu blagodati dobivenih iz dragocjenih sastojaka meda i mlijeka osmišljena je prirodna PRO-AGE mliječno - medena linija za njegu MILK & HONEY.

U kozmetičkoj njezi med i mlijeko od davnina vrijede kao izvor raskošne i lukzusne njege, blagostanja i ugode. Kako bi sačuvala mladenački i lijepi izgled već ih je prije nekoliko tisućljeća, u vrijeme faraona, koristila i obožavala snažna egipatska vladarica Kleopatra.

Zašto PRO-AGE?
Potiče kvalitetnu, svakodnevnu njegu kože tijekom svih životnih razdoblja, bez obzira na životnu dob. U zamamnu mirisnu sinergiju spojeni su plemeniti i unikatni plodovi iz prirode: ekstrakt matične mliječi, karite maslac, kokosovo mlijeko i ulje te sastavljena raskošna wellness linija, koja će nezaboravno maziti sva osjetila te preporoditi tijelo i duh.

MILK & HONEY PEELING SA ŠEĆEROM
Namijenjen je intenzivnom čišćenju kože, maženju suhe i izrazito suhe kože, izglađivanju i omekšavanju kože te pripremi kože za daljnju njegu. PEELING učinkovito otklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i zahvaljujući dodanim karite maslacu i jojobinom ulju pruža potpuno maženje suhe i izrazito suhe kože. Koža je nakon upotrebe peelinga dobro očišćena, glatka, meka i odlično pripremljena za daljnju njegu. 

MILK & HONEY HRANJIVA MASKA 
Sa snagom kokosovog mlijeka, ekstraktom matične mliječi, kokosovim uljem i vitaminom E namijenjena je njezi umorne, suhe i atrofirane kože, hidrataciji i regeneraciji kože, intenzivnoj njezi za pomlađivanje zrele kože, smanjenju napetosti i stresa te uspostavi ravnoteže tijela i duha.
Koža je već nakon prvog tretmana na izgled potpuno obnovljenja i napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

MILK & HONEY MASLAC ZA TIJELO
Bogat je karite maslacem, ekstraktom matične mliječi, kokosovim mlijekom i glicerolom. Neprocjenljiv je kod njege izrazito suhe, pothranjene i atrofirane kože, za intenzivnu hidrataciju i vitalizaciju kože, za regeneraciju kože te za jačanje imunološkog sistema kože. Osvježavajuća masaža zbog izuzetnog mirisa budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti. 
Svi proizvodi se međusobno iznimno nadopunjuju: nakon Peelinga koži će najbolje odgovarati opuštajuća masaža s Maslacem za tijelo. S luksuznim maženjem kože uspostavimo dobru psihofizičku kondiciju, koja je danas uvjet za uspješno premošćivanje svakodnevnih životnih izazova.

Tok tretmana (trajanje 120 min):

  • Milk & honey piling sa šećerom
  • Tuširanje
  • Milk & honey masaža tijela maskom med i mlijeko
  • Umotavanje u termo deku
  • Milk & honey masaža tijela puterom med i mlijeko
  • Tuširanje (po želji klijenta)

Pratite naš rad

Dermatološko kozmetički centar
Farah Tuzla

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih.

FARAH Tuzla

Ulica Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

+387 (0)35 25 55 55
+387 (0)35 25 55 06
+387 (0)35 27 62 81 
+387 (0)61 15 69 03 (Viber)

FARAH Sarajevo

Importanne centar IV sprat,
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)33 59 29 00
+387 (0)33 59 29 01

Radno vrijeme - Tuzla

Radno vrijeme - Sarajevo

2018 © DKC Farah Tuzla, sva prava pridržana | Design by: Web studio NESA