Njega lica by Farah

Academie tretmani lica

ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTE - Sve češće naša je koža suočena sa mnogobrojnim agresijama i mora da se bori protiv opuštanja. Da bismo zadržali lijepu i zdravu kožu, veoma je važno održati njen balans uz odbranu od štetnih uticaja iz okoline. Da bi odgovorila različitim zahtjevima kože, Academie Scientifique de Beaute je kreirala liniju visokokvalitetnih kozmetičkih preparata, a mi u Dermatološko kozmetičkom centru FARAH, toplo ih preporučujemo:

 • LIFTING TRETMAN I UČVRŠĆAVANJE SA  VITAMINOM C – za sve tipove kože 
  Ovaj tretman se preporučuje posebno za umornu kožu i kožu o kojoj se nije vodilo računa, ili kožu koja pokazuje znake rane atrofije i predstavlja pravi novi način zaštite lica. Potpuni efekat može se primijetiti poslije nekoliko tretmana: kožu normalizira, vraća joj otpornost i čvrstoću. Takođe odgovara masnoj koži zahvaljujući svojstvu da steže i otklanja masan sjaj.
 • ANTI AGE GLOBAL - tretman nakon kojeg su odmah vidljivi rezultati na vašem licu! Pomaže u zaštiti ćelija, regenerira i stimulira epiderm. Uglađuje duboke i fine linije. Usporava opuštanje kože i zateže konture lica!
 • TRETMAN HIALURONSKOM MODELING MASKOM – daje vlažnost epidermu kroz osmozu, stimuliše i daje snagu koži podsticanjem prirodne razmjene zahvaljujući prisustvu algi. Pojačava prodiranje aktivnih sastojaka.
 • TRETMAN TERMO - AKTIVNA (GIPSANA) MASKA -za sve tipove kože
  Termo – aktivna maska ima vazodilatirajući efekat zahvaljujući emisiji toplote, koja pomaže prodiranje aktivnih sastojaka prisutnih u kremama i ampulama koje se koriste. Ovaj vazodilatirajući efekat praćen je i vazokonstruktivnim efektom. Ovaj specifičan tretman je veoma efikasan za veoma suhu kožu, kao i za masnu problematičnu kožu. Savršen je protiv bubuljica. Nakon nanošenja, temperatura će brzo rasti i osjetiće se u periodu ud 3 minute. Maska se pretvara u gips, a nakon skidanja daje izuzetan efekat svježine.
 • OKSIGENI I STIMULATIVNI TRETMAN – SOIN OXYGENANT STIMULANT za sve tipove kože, posebno žute, pušačke kože
  Veoma dobro uklopljene komponente proizvoda daće koži mekan izgled. Ima jako dobro djejstvo i na gornji sloj epiderma. Od prvog tretmana tkiva se hrane kiseonikom stimuliziraju se. Ovaj tretman nadoknađuje oštećenja nastala uslijed stresa, pušačkog zagađenja sredine, djelovanja infracrvenih zraka, klima uređaja, termičkih šokova. Smanjuje iritaciju i negativnu reakciju kože, pogotovo kod stanovnika većih gradova čija je koža često osjetljivija.
 • HIDRATANTNI TRETMAN – HYDRATATION OPTIMALE – za savršenu hidrataciju svih tipova kože

Pratite naš rad

Dermatološko kozmetički centar
Farah Tuzla

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih.

FARAH Tuzla

Ulica Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

+387 (0)35 25 55 55
+387 (0)35 25 55 06
+387 (0)35 27 62 81 
+387 (0)61 15 69 03 (Viber)

FARAH Sarajevo

Importanne centar IV sprat,
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)33 59 29 00
+387 (0)33 59 29 01

Radno vrijeme - Tuzla

Radno vrijeme - Sarajevo

2018 © DKC Farah Tuzla, sva prava pridržana | Design by: Web studio NESA