Njega ruku

Njega ruku | DKC Farah Tuzla i Sarajevo
Njega ruku | DKC Farah Tuzla i Sarajevo

...ruke su izražajni dio našeg tijela, one su te koje daju, uzimaju...

Izjave poput 'Ne vjeruj čovjeku s njegovanim rukama' izmišljaju ljubomorni i nemarni. Vi nemojte biti takvi, posvetite rukama dužnu pažnju, njegujte ih. Vaše ruke govore mnogo o Vama. Lijepe i njegovane ruke i nokti imaju veliku ulogu u dojmu koji ostavljamo na druge, te su odraz naše cjelokupne njege.

Ako ste mislili da je manikura namijenjena isključivo predstavnicama nježnijeg spola, varate se. Danas za manikurom i pedikurom poseže sve veći broj muškaraca koji su svjesni da su za savršen izgled važne neprimjetne sitnice kao što su njegovane ruke, stopala i sređeni nokti.

U Dermatološko kozmetikom centru FARAH osim klasične manikure, te cjelokupne njege ruku sa maskom (parafinska ili maska od grožđa) i masažom, nudimo Vam i francusku manikuru, Manikuru i oblik noktiju radimo poštujući Vaše želje koristeći vrhunske preparate.

Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno