Posjeta prof. Leonarda Marinija i gosp. Zdenka Vizintina sa suprugama DKC Farah Tuzla

Leonardo Marini - M.D., FEADV, FAAD
Professor of Laser Dermatology – University of Verona – Medical School
Diplomate General surgery and Dermatology

SDC - The Skin Doctors' Center

Profesor Leonardo Marini je uvaženi stručnjak iz oblasti dermatologije. Živi I radi u Italiji (Trst). Director je I utemeljitelj The Skin Doktors” Center klinike iz Trsta I predsjednik ESLD (Evropske asocijacije za lasersku dermatologiju).

Doktor Suljagić voli da kaže da je Prof. Leonardo Marini njegov mentor, stručnjak od kojeg je puno toga naučio. Prilikom susreta na svjetskim nkongresima dermatologa, kao I prilikom edukacija u Trstu. Dr. Suljagić često je upućivao poziv profesoru Marini da posjeti BIH, Tuzlu I DKC FARAH. Nakon što je čuo puno toga afirmativnog o našoj zemlji, gradu I centru Farah, profesor Marini se odlučio da sa svojom suprugom I gospodinom Zdenkom Vizintin (predstavnik firme Fotona iz Ljubljane) i njegovom suprugom, u organizaciji gosp. Vizintina provede vikend od 17 – 19.10.2014. u Tuzli.

Uživali smo u njihovom društvu i s ponosom možemo reći da smo ispunili njihova očekivanja. Svojim domovima su se vratili oduševljeni našom zemljom, gradom I Farah centrom. Puno toga su nam lijepog rekli o svim trenucima njihovog boravka u Tuzli s posebnim osvrtom na Farah centar (enterijer, opremljenost), izvrsne tretmane I izvanredno osoblje!