JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA – MASTERCLASS 2015

Trajna šminka koja podrazumijeva dvije popunjene i tamne linije na mjestu obrva polako odlazi u zaborav. Korak naprijed u rješavanju ovog problema napravljen je pronalaskom tehnike i tehnologije za iscrtavanje tankih dlačica koje se ne razlijevaju u kozi lica.

Japanska metoda iscrtavanja obrva čiji je autor Branko Babić – vodeći stručnjak iz oblasti estetske kozmetologije, je napravila revoluciju. Rezultat je potpuno prirodni izgled dlačica koje se crtaju u prirodnom smjeru prirodnog rasta dlačica. Ovu tehniku, prije godinu dana usvojile su i kozmeticarke DKC Farah Tuzla i EC Farah Sarajevo i vrlo uspješno su primijenile na niz klijenata koji su im poklonili povjerenje.

Usavršavanje nije izostalo, pa je u periodu 26 – 27 januara u Beogradu – Crown Plaza hotelu, u organizaciji Microblading Academy Estetic Tatoo, čiji je osnivač Branko Babic, održan MASTERCLASS 2015 za japansku metodu iscrtavanja obrva.

Učešće su ponovo uzele i kozmeticarke Farah centara iz Tuzle i Sarajeva te nakon savršeno organizovanog i odrađenog workshop-a koji su vodili Branko Babić i njegovi suradnici iz Evrope, dobile Diplomu MASTER CLASS STUDENT Microblading Academy by Branko Babic.

Uz nabavku najnovije opreme za japansku metodu iscrtavanja obrva kojom je isključena bilo kakva mogucnost alergijske reakcije, kozmeticarke Farah centara potpuno spremno očekuju klijente koji će im pokloniti svoje povjerenje.