ŽELITE HOLIVUDSKE USNE, REMODELIRATI LICE?

ZA VAS - NOVI FILERI – DIAMOND STANDARD

U organizaciji YUNYCOM d.o.o. Beograd, 12.09.2015. u Hotelu CROWNE PLAZA u Beogradu, održan je jedinstveni trening u suradnji sa TEOXANE LABORATORIJOM iz Ženeve. Predstavljena je potpuno nova generacija filera iz palete Teosyal RHA kao I JUVE pen aplikator za precizno plasiranje filera. Edukacija se sastojala iz teoretskog I praktičnog dijela, a vodio je svjetski priznati stručnjak iz oblasti estetike I antiaginga Dr. Stefan Lipp. Svojim dragocjenim iskustvom i specifičnim metodama predstavio je plasiranje filera na jedan potpuno drugačiji način.

Specifičnost ovih filera ( Kiss – za popunjavanje usana, Ultra deep - za podizanje jagodica, Global – za popunjavanje svih linija na licu) je da duže traju od ostalih I apsolutno se prilagođavaju konturama lica zahvaljujući “ukrštavanju” hijaluronske kiseline u gradaciji od 1 do 4 (od najnježnije do najgušće).

Edukaciji je prisustvovao i nove metode usvojio i prof.dr. Edin Suljagić kao i nova nada Farah centara Omar Suljagić (student šeste godine medicinskog fakulteta), a sve u cilju što potpunijeg zadovoljstva korisnika usluga DKC Farah Tuzla I Estetskog centra Farah Sarajevo.