Detaljnije o članku

Mladi stručnjak dermatovenerologije Omar Suljagić niže uspjehe, smiješi mu se blistava budućnost

Cilj je da još više unaprijedi rad i razvoj matične kuće DKC Farah u Tuzli i Sarajevu. Stalne edukacije u BiH i regiji, ali i u vrhunskim evropskim centrima (Pariz, Firenca, Budimpešta, Monte Carlo, Roterdam, Jena, Maroko), saradnja sa stručnjacima iz Londona, napravile su od dr. Omara trenera za primjenu Teoxane švicarskih filera i stručnjaka za primjenu lasera u dermatovenerologiji.

Rezultat su brojni zadovoljni klijenti iz zemlje i regije koji svoju kožu i zdravlje povjeravaju ovom mladom stručnjaku.

U novembru 2022. godine, na poziv prof. Ismaila Kučukera, vrhunskog plastičnog hirurga iz Istanbula, dr. Omar proveo je mjesec dana na edukaciji za primjenu filera i botoksa u njegovoj privatnoj klinici i bolnici Acibadem.

Ova edukacija je dr. Omara profilirala u izvrsnog poznavaoca strukture lica uključujuči nos i bradu, budući da je dr. Kučuker jedan od najboljih svjetskih plastičnih hirurga za operaciju nosa i brade čijem je radu i iskustvu svjedočio i sam Omar.

Po povratku u BiH, dr. Omar je primijenio svoje znanje na korekciju nosa filerima i ostvario izvrsne rezultate kao i na ostalim dijelovima lica.

Zato s pravom se može reći da su, edukacije kod prof. Leonarda Marinija (Italija), dr. Nabile Azib (Maroko), dr. Lee Walker (London), dr. Patricka Trevedica (Pariz), dr. Raula Cettoa (London), dr. Ashafa Badawija (Kanada), dr. Tatjane Pavičić (Njemačka), dr. Wolfganga Redka-Svobode (Njemačka), dr. Kierena Bonga (Škotska), dr. Natalije Mytsyk (Rusija), te edukacija kod doktora Kučuker, formirale dr. Omara Suljagića u najboljeg od najboljih.

Profesionalno prijateljstvo sa navedenim doktorima se spojilo i sa privatnim prijateljstvom, pa pored mnogih od njih, iduće godine u BiH očekuje se i dr. Ismail Kučuker koji šalje pohvale za rad dr. Suljagića u DKC Farah.

Šarm, posvećenost poslu, stalne edukacije i njegovo beskrajno rezultiraju sve većim povjerenjem brojnih zadovoljnih klijenata i pacijenata u ordinaciji dr. Omara.

 

Pratite naš rad

Dermatološko kozmetički centar
Farah Tuzla

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih.

FARAH Tuzla

Ulica Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

+387 (0)35 25 55 55
+387 (0)35 25 55 06
+387 (0)35 27 62 81 
+387 (0)61 15 69 03 (Viber)

FARAH Sarajevo

Importanne centar IV sprat,
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 (0)33 59 29 00
+387 (0)33 59 29 01

Radno vrijeme - Tuzla

Radno vrijeme - Sarajevo

2018 © DKC Farah Tuzla, sva prava pridržana | Design by: Web studio NESA