Prekomjerno znojenje

Zajedno protiv prekomjernog znojenja
DR. OLIVER KREYDEN I DR. SULJAGIĆ

Prekomjerno znojenje je veoma neprijatan fizički problem i osoba koja se pojačano znoji često je pod stresom i psihološki je nestabilna. Osobe koje muči prekomjerno znojenje ispod pazuha , mokre su i pri sasvim normalnim temperaturama, čak i kad je hladno tj. zimi pojavljuju im se mokri krugovi na majicama.Takvo stanje se naziva primarna hiperhidroza.

Takođe osobe koje imaju  pojačano znojenje dlanova često izbjegavaju rukovanje i stalno nose gomile maramica uz sebe. Rekli bismo da je prekomjerno znojenje priličan sociološki problem.

Prekomjerno znojenje | DKC Farah Tuzla i Sarajevo | DR. OLIVER KREYDEN & DR. SULJAGIĆ

U stalnim nastojanjima za daljim usvajanjem I razmjenom znanja i iskustava, Dr. Edin Suljagić je boravio u Baselu – Švicarska kod Dr. Olivera Kreydena, svjetskog stručnjaka iz oblasti estetske dermatologije i laserskih tehnika, klasične dermatologije i dermatohirurgije kao i iz oblasti borbe protiv prekomjernog znojenja (hiperhidroza).

Danas, sa sigurnošću možemo reći da u Farah centrima u Tuzli i Sarajevu možete dobiti svjetski kvalitetne usluge protiv prekomjernog znojenja, podmlađivanja i u oblasti dermatoloških dijagnoza.

  • Kreyden hiperhidroza - Borba protiv prekomjernog znojenja
  • Kreyden estetika - Estetska dermatologija i laserske tehnike
  • Kreyden dermatologija - Klasična dermatologija i dermatohirurgija

 

Prekomjerno znojenje | DKC Farah Tuzla i Sarajevo
Prekomjerno znojenje | DKC Farah Tuzla i Sarajevo
Image
Image

Zakažite pregled

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.

Zašto baš DKC Farah?

Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inozemstvu garantiraju vrhunsku uslugu. Najkvalitetnije usluge iz oblasti dermatologije (3 redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, 17 kozmetičarki).

Dermatološka ordinacija i laserski centar

U sklopu ordinacija u Tuzli i Sarajevu se nalazi i moderan laserski centar koji je opremljen sa po 17 najmodernijih laserskih uređaja.

Kozmetički centar

Ovo je centar za liječenje i njegu problematične i zdrave kože kao i relaksaciju tijela uz educirane kozmetičarke i fizioterapeute.

Farah SPA i masaža centar

SPA centar za uspostavljanje ravnoteže uma, tijela i duha u kojem svojim klijentima pružamo i nevjerovatnu mogućnost uživanja u jedinstvenom ambijentu.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno