Novosti iz Vašeg Faraha centra

Seminar Biologique Recherche

Održan seminar sa internacionalnom trenericom Stephanie Bonnet u organizaciji naših dugogodišnjih saradnika Biologique Recherche!

Seminaru prisustvuju naše uposlenice u DKC Farah Sarajevo i Tuzla. Radujemo se prilici da istražimo i naučimo najnovije trendove i inovacije iz svijeta industrije ljepote. S ljubavlju pratimo svaki korak napretka, težimo savršenstvu i veselimo se dijeljenju svih tih noviteta s vama.

Biologique Recherche je renomirana kozmetička marka koja se ističe po inovativnim proizvodima za njegu kože. Njihova strast prema biološkim aktivnim sastojcima i personaliziranom pristupu čini ih liderom u industriji ljepote. Biologique Recherche je prvi izbor mnogih zaljubljenika u ljepotu širom svijeta- zato zajedno gradimo ljepšu budućnost.

Nastojimo biti predvodnici u industriji ljepote, a ključ uspjeha leži u našim izvanrednim radnicima. Zato smo posvećeni njihovom neprestanom razvoju i edukaciji. Edukacija radnika u svijetu industrije ljepote ima ključnu ulogu u oblikovanju uspješne karijere i pružanju vrhunske usluge klijentima. U današnjem dinamičnom okruženju, gdje se trendovi i tehnologije neprestano mijenjaju, kontinuirano učenje postaje neophodno.

Naša strast za ljepotom dolazi zajedno s odgovornošću prema našim klijentima - da im pružimo najbolju uslugu u svakom trenutku. Hvala vam što ste dio naše porodice i što nas inspirirate da zajedno rastemo i sjajimo! 
Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno