Novosti iz Vašeg Faraha centra

Servis dermatoloških lasera našeg centra

Danas je u Dermatološkom centru Farah u posjeti bio naš dugogodišnji prijatelj i poslovni saradnik, gospodin Saša Kladić iz Zagreba. Saša je renomirani stručnjak u oblasti servisiranja dermatoloških lasera, a njegova posjeta je bila od suštinskog značaja za očuvanje kvaliteta naše opreme i bezbjednosti naših pacijenata.

Dermatološki laseri su nezamjenjivi alat u modernoj dermatologiji i estetskoj medicini. Oni omogućavaju precizno liječenje različitih kožnih problema, kao što su pigmentacija, bore, ožiljci i druge dermatološke indikacije. Međutim, da bi se ovi uređaji održavali u savršenom stanju i pružali optimalne rezultate, redovno servisiranje je od suštinskog značaja.

Dolazi nam zimski period kada se radi najviše laserskih tretmana tako da pažljiva inspekcija i servisiranje naših lasera obezbeđuje da svaki tretman koji pružamo bude siguran, efikasan i udoban za naše pacijente. Osim toga, redovno održavanje produžava životni vijek opreme, što čini ovo ulaganje u kvalitetnu medicinsku tehniku dugoročno isplativim.

Bitnost servisiranja dermatoloških lasera ne može biti precjenjena. Ono garantuje da svaki tretman bude visokih standarda i da pacijenti dobiju najbolje moguće rezultate. DKC Farah karakterišu predanost najvišim standardima u dermatološkoj medicini i estetici.

Sa radom smo počeli 1998. godine i od tada centar zrači pozitivnom energijom, isijava toplim emocijama te postaje ogledalom nas samih. Više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji te konstantne edukacije kompletnog osoblja u zemlji i inostranstvu garantuju vrhunsku uslugu.

Pravila o zaštiti privatnosti DKC Farah!

DKC Tuzla

Adresa Tuzla

Adresa: Ivana Ribara broj 15,
75000 Tuzla, BiH

Telefon i email Tuzla

Radno vrijeme Tuzla

Pon.-Sub.: 08:00 - 20:00
Ned.: 10:00 - 18:00

DKC Sarajevo

Adresa Sarajevo

Adresa: Importanne centar IV sprat, 71000 Sarajevo, BiH

Telefon i email Sarajevo

Radno vrijeme Sarajevo

Pon. - Sub.: 10:00 - 17:00
Ned.: Zatvoreno